|
POI poza Polską
|
|
19-04-2009, 17:37
|
|||
|
|||
|
POI poza Polską
W dzisiejszych czasach wielu ludzi podróżuje i wykorzystuje różne nawigacje poza krajem. Proponuję umożliwić dodawanie POI poza Polską. Wyszukanie np. bankomatów bez prowizji, warsztatów samochodowych itp. podczas podróży każdemu się przyda.
Pozdrawiam |
|||
|
19-04-2009, 22:50
|
|||
|
|||
RE: POI poza Polską
Cancer napisał(a):W dzisiejszych czasach wielu ludzi podróżuje i wykorzystuje różne nawigacje poza krajem. Proponuję umożliwić dodawanie POI poza Polską. Wyszukanie np. bankomatów bez prowizji, warsztatów samochodowych itp. podczas podróży każdemu się przyda. Na razie więcej szczegółów nie mogę zdradzić ale takie coś jest w przygotowaniu
|
|||
|
20-09-2010, 13:54
|
|||
|
|||
(19-04-2009 17:37)Cancer napisał(a): W dzisiejszych czasach wielu ludzi podróżuje i wykorzystuje różne nawigacje poza krajem. Proponuję umożliwić dodawanie POI poza Polską. Wyszukanie np. bankomatów bez prowizji, warsztatów samochodowych itp. podczas podróży każdemu się przyda. Dodawanie POI poza granicami już jest aktywne
|
|||
|
27-12-2010, 0:48
|
|||
|
|||
|
szkoda ze baza nie jest podzielona na zagraniczne no ale to by chyba nie bylo tych POI zbyt wiele. Ja aktualnie jestem na urlopie w polsce ale przebywam w niemczech wiec pare punktow moglbym dodac jak bede na miejscu i mial czas bo z tym drugim to roznie bywa. Wiadomo ze niemcy szczyca sie od od skrzynek pstrykajace fotki wiec glownie bede na to zwracal uwage ale rowniez sklepy i pare bankow wstawie.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|