| Tags: NDrive, |
|
POI do NDrive
|
|
20-09-2011, 19:22
|
|||
|
|||
|
POI do NDrive
witam mam zainstalowałem sobie fotoradary stacjonarne i chciałbym zainstalować jeszcze punkty kontroli drogowej,fotoradary przenośne,radiowozy z kamerą i jeszcze z gastronomia,motoryzacja itd.Moje pytanie jak zainstaluje po kolei to czy na przykład jak mam fotoradary stacjonarne i zainstaluje fotoradary przenośne to czy to pierwsze zostanie z tym drugim itd i będzie pokazywać na mapie.
|
|||
|
20-09-2011, 22:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2011 5:40 przez djlosiu.)
|
|||
|
|||
|
RE: POI do NDrive
proszę pomóżcie zainstalowałem poi z fotoradarami stacjonarnymi wszystko ładnie chodzi,chciałbym dodać fotoradary przenośne itd.Czy zostaną fotoradary stałe jak zainstaluje fotoradary przenośne, stacje paliw,kina,ronda itd.I jeszcze jedno w którym miejscu instaluje się poi z kinami,stacje paliw,muzea i skanseny,sklepy biedronka itd.
|
|||
|
21-09-2011, 17:59
|
|||
|
|||
(20-09-2011 22:51)djlosiu napisał(a): proszę pomóżcie zainstalowałem poi z fotoradarami stacjonarnymi wszystko ładnie chodzi,chciałbym dodać fotoradary przenośne itd.Czy zostaną fotoradary stałe jak zainstaluje fotoradary przenośne, stacje paliw,kina,ronda itd.I jeszcze jedno w którym miejscu instaluje się poi z kinami,stacje paliw,muzea i skanseny,sklepy biedronka itd. Tak, zostaną... przeczytaj sobie instrukcje: http://poipoint.pl/jak_wgrac_poi.php?GPS=NDrive |
|||
|
21-09-2011, 18:54
|
|||
|
|||
|
A którym miejscu instaluje się poi z kinami,stacje paliw,muzea i skanseny,sklepy biedronka itd.
|
|||
|
22-09-2011, 11:52
|
|||
|
|||
| RE: POI do NDrive | |||
|
22-09-2011, 22:22
|
|||
|
|||
|
Mam jeszcze jedno pytanie w instrukcji pisze Plik powinien mieć jeden nagłówek.początek wiem ale nie wiem co mam z tym zrobić.
<name>Kontrola</name> Mógłby mi ktoś wytłumaczyć chciałem zrobić jeden plik z fotoradarami stacjonarnymi,fotoradarami przenośnymi i punktami kontroli drogowej wszystko wiem ale w każdych plikach na początku jest <name>Fotoradary</name>,<name>Punkty kontroli drogowej</name>,<name>Kontrola</name> czy one muszą być czy ma być tylko na początku jak pisze w instrukcji czy wystarczą same adresy.
|
|||
|
03-10-2011, 20:15
|
|||
|
|||
|
zrobiłem jeden plik z fotoradarami stałymi i przenośnymi,punkty kontroli drogowej,sygnalizacje świetlne.I moje pytanie dlaczego pokazuje tylko fotoradary stałe i dlaczego nie pokazuje reszty?
|
|||
|
25-11-2011, 14:16
|
|||
|
|||
|
A ja mam pytanie. Co zrobić, aby pojawiła się opcja Importu/Eksportu? Bo u mnie na końcu jest tylko GPS.
|
|||
|
25-11-2011, 18:55
|
|||
|
|||
| RE: POI do NDrive | |||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|