Tags: Nowy, kraj, zagranicznych, punktów,
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy kraj dla zagranicznych punktów POI
14-09-2011, 14:43
Nowy kraj dla zagranicznych punktów POI
Sugeruję dodać nowy kraj - Holandię

Jeżdżę dużo i długo po tym kraju , widzę wielu polaków pracujących w NL i zwiedzających ten kraj z nawigacjami....Można by było dla nich wprowadzić punkty POI w tym Niderlandzkim kraju.....sam ostatnio byłem na urlopie w NL i brakowało mi takich udogodnień jak punkty POI pobrane z waszej/naszej stronki...

co koledzy na to ?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-09-2011, 17:58
RE: Nowy kraj dla zagranicznych punktów POI
No ale będziesz dodawać punkty POI dla tego kraju.. czy tak jak jeden kolega zaoferował że będzie dodawać punkty do Chorwacji jak się utworzy to w poipoint.... minęło pół roku i nie dodał ani jednego punktu
21-09-2011, 23:54
(21-09-2011 17:58)cikago napisał(a):  No ale będziesz dodawać punkty POI dla tego kraju.. czy tak jak jeden kolega zaoferował że będzie dodawać punkty do Chorwacji jak się utworzy to w poipoint.... minęło pół roku i nie dodał ani jednego punktu

no , kurdelebele myślę że nie sam będę dodawał te punkty...w końcu jeździ tam kupa rodaków...Rolleyes

ale chętnie dodam co nieco , w końcu jestem tam 5 dni w tygodniu od 7 lat i coś niecoś tam zwiedziłem....Cool
22-09-2011, 11:51
(21-09-2011 23:54)HansKloops napisał(a):  
(21-09-2011 17:58)cikago napisał(a):  No ale będziesz dodawać punkty POI dla tego kraju.. czy tak jak jeden kolega zaoferował że będzie dodawać punkty do Chorwacji jak się utworzy to w poipoint.... minęło pół roku i nie dodał ani jednego punktu

no , kurdelebele myślę że nie sam będę dodawał te punkty...w końcu jeździ tam kupa rodaków...Rolleyes

ale chętnie dodam co nieco , w końcu jestem tam 5 dni w tygodniu od 7 lat i coś niecoś tam zwiedziłem....Cool

Proszę bardzo.... nowy kraj utworzonoSmile
22-09-2011, 15:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2011 16:47 przez HansKloops.)
(22-09-2011 11:51)cikago napisał(a):  Proszę bardzo.... nowy kraj utworzonoSmile

tak nieśmiało powiem , że wrzuciłem już parę punktów POI do Holandii...Blush

Dziękuję.Rolleyes

ps.warto by dodać jeszcze w nowe podkategorie Stacji Paliw : Q8 , Esso , Texaco , Gulf , Avia - które się znajdują na terenie NL...Tongue
10-10-2011, 18:35
(22-09-2011 11:51)cikago napisał(a):  

Szczerze mówiąc to ja uważam że tego typy stronki, powinny mieć charakter międzynarodowy.

Mam na myśli to, że powinna być opcja języka, który właściwie jest najbardziej popularnym i międzynarodowym, czyli angielskim.
W ten sposób, krajowi, a nawet lokalni budują bazę danych, a jeśli się obcokrajowiec wybiera, to może skorzystać i oczywiście to działa w każdą stronę. Oni budują swoje bazy, a jeśli przyjdzie potrzeba to my skorzystamy z ich pracy.

Ja rozumiem że to jest jeszcze w początkowym stadium, a już ciężko na google earth coś zobaczyć, bo tyle tego jest, ciekawe czy ktoś to usuwa jeśli business idzie z dymem.
11-10-2011, 7:43
(10-10-2011 18:35)RafVme2 napisał(a):  
(22-09-2011 11:51)cikago napisał(a):  

Szczerze mówiąc to ja uważam że tego typy stronki, powinny mieć charakter międzynarodowy.

Mam na myśli to, że powinna być opcja języka, który właściwie jest najbardziej popularnym i międzynarodowym, czyli angielskim.
W ten sposób, krajowi, a nawet lokalni budują bazę danych, a jeśli się obcokrajowiec wybiera, to może skorzystać i oczywiście to działa w każdą stronę. Oni budują swoje bazy, a jeśli przyjdzie potrzeba to my skorzystamy z ich pracy.

Ja rozumiem że to jest jeszcze w początkowym stadium, a już ciężko na google earth coś zobaczyć, bo tyle tego jest, ciekawe czy ktoś to usuwa jeśli business idzie z dymem.

Jest opcja językowa na górze strony na samym środku. Dodatkowo możesz wejść na poipoint.eu to od razu będziesz mieć po angielsku
Odpowiedz 

Skocz do: