Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NDrive v.11.0.07 -Nie ostrzega przed wczytanymi fotoradarami
28-06-2011, 12:53
NDrive v.11.0.07 -Nie ostrzega przed wczytanymi fotoradarami
Witam, posiadam telefon komórkowy Samsung GAlaxy S II z nawigacją NDrive v.11.0.0.7 z mapami całej europy oraz z wczytanym plikiem pobranym i zmodyfikowanym ze strony poipoint.pl Efekt jest taki że, wszytskie fotoradary są widoczne na mapie jednak kiedy się zbliżam do nich i mijam je to w ogóle nawigacja mnie nie informuję. Sa przypadki w których jest stosowna informacja i głosowa i graficzna ale w większości przypadków tylko widze że jest fotoradar i go mijam. Co nalezy poprawic ewentualnie w pliku (mój plik w załączeniu), mial ktos juz taki przypadek, prosze o podesłanie może jakiegoś poprawionego juz pliku. Z góry dziękuję.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
29-06-2011, 17:12
RE: NDrive v.11.0.07 -Nie ostrzega przed wczytanymi fotoradarami
A wgrywasz fotoradary jako "Fotoradar" czy po porostu jako POI?
Tu jest instrukcja wgrywania plików z fotoradarami:
http://poipoint.pl/jak_wgrac_poi.php?GPS=NDrive
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07-07-2011, 22:01
RE: NDrive v.11.0.07 -Nie ostrzega przed wczytanymi fotoradarami
(29-06-2011 17:12)cikago napisał(a):  A wgrywasz fotoradary jako "Fotoradar" czy po porostu jako POI?
Tu jest instrukcja wgrywania plików z fotoradarami:
http://poipoint.pl/jak_wgrac_poi.php?GPS=NDrive

Wczytuje zgodnie z instrukcją. Ostatnio wróciłem z trasy po 1200 km i zauważyłem że tylko niektóre fotoradary stacjonarne pokazuje i mówi a resztę widać na mapie jako samą grafikę. Inna sprawa jest w przypadku tzw. miejsca pomiaru tam prawie zawsze się nie pomylił i pokazywał i mówił to co trzeba Smile Podejrzewam że coś się zmieniło w NDrivre w wersji 11 w stosunku do poniższych wersji i stąd te problemy. Jakieś pomysły?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do: