Forum PoiPoint.pl - Darmową bazę Punktów POI tworzysz TY!

Pełna wersja: Pomysły na nowe podkategorie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Sugeruję dodanie podkategorii Sklepy Społem - sklepów w tej sieci jest trochę, a trzeba cenić co polskie Smile; oraz "Restauracje" (w domyśle inne niż sieciowe).

pozdrawiam
hahment napisał(a):Sugeruję dodanie podkategorii Sklepy Społem - sklepów w tej sieci jest trochę, a trzeba cenić co polskie Smile; oraz "Restauracje" (w domyśle inne niż sieciowe).

pozdrawiam

ZrobioneSmile
Jako, że jestem na fali Smile i trochę dodaję POI, mam kolejne propozycje podkategorii w kategorii 'Turystyka' -> 'Hotele'
Przynajmniej przekilkałem i jej nie znalazłem.
Swoją drogą uważam, że dwa poziomy kategorii POI może w niedługim czasie być niewystarczająca i lista stanie się mało czytelna.

Pozdrawiam
Mirek
mtrzeciak napisał(a):Jako, że jestem na fali Smile i trochę dodaję POI, mam kolejne propozycje podkategorii w kategorii 'Turystyka' -> 'Hotele'
Przynajmniej przekilkałem i jej nie znalazłem.
Swoją drogą uważam, że dwa poziomy kategorii POI może w niedługim czasie być niewystarczająca i lista stanie się mało czytelna.

Pozdrawiam
Mirek

Z tymi hotelami to jest bardzo dobry pomysł. Najprawdopodobnie taka kategoria zostanie jeszcze w tym tygodniu utworzonaSmile
Jeżeli chodzi o więcej niż dwa poziomy w kategoriach to była taka możliwość brana pod uwage jak tylko powstawał serwis, ale poszliśmy w ślady pewnego serwisu z aukcjami(myślę że wszyszcy wiedzą o jaki tu chodziTongue), który na początku swojej działalności również niemiał tak rozwiniętych kategorii jak teraz ma. Myślę że jak tylko kategorie bardziej będą zapełnione to administratorzy strony zrobią więcej poziomówSmile
Miło mi Państwa poinformować, że została utworzona kategoria Hotele jak również Motele oraz PensjonatySmile
mam taką sugestię by w menu wyboru przy nazwie podkategorii umieścić w nawiasach ilość POI w niej zamieszczonych i ewentualnie datę ostatniej modyfikacji
np.:
czarne punkty (69) (06.06.2008)
Witam proponuje taką kategorie jak "Wędkarstwo" lub miejsce na ryby czy cos takiego myślę ze dla Wędkarzy będzie to przydatne.
krzysiek napisał(a):Witam proponuje taką kategorie jak "Wędkarstwo" lub miejsce na ryby czy cos takiego myślę ze dla Wędkarzy będzie to przydatne.

Utworzona została nowa kategoria:

Sport i Rekreacja => Łowiska
Ja byś sie zastanowił nad nową podkategorią taką jak siec stacji benzynowych BLISKA jest to druga marka Orlenu wiec albo podciągniemy je pod orlen albo stwórzmy nową kategorie
macc20 napisał(a):Ja byś sie zastanowił nad nową podkategorią taką jak siec stacji benzynowych BLISKA jest to druga marka Orlenu wiec albo podciągniemy je pod orlen albo stwórzmy nową kategorie

Z tego co wiem to jest już od dawna kategoria z stacjami Bliska

Motoryzacja ->Stacje paliw Bliska
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie