Forum PoiPoint.pl - Darmową bazę Punktów POI tworzysz TY!

Pełna wersja: Tutaj sie witamy, przedstawiamy po raz pierwszy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Witam wszystkich.
Jako jeden z administratorów tego forum oraz portalu PoiPoint.pl mam przyjemność powitać wszystkich użytkowników nawigacji GPS!

Tak jak już wiecie strona PoiPoint.pl powstała aby stworzyć "wielką zawsze darmową bazę punktów POI". Dalej to stwierdzenie podtrzymujemy, ale wszystko zależy od Was użytkowników. Dziękujemy za zaufanie oraz dotychczasowym internautom za dodawanie punktów POI, wysyłanie cennych uwag dot. strony, zmian, itd..
Właśnie dlatego to forum powstało(powstało szybciej dzięki Fekaliusz'owi, jednemu z wiernych użytkowników), żebyście mieli łatwiej kontaktować z administratorami PoiPoint.pl prezentując swoje uwagi.
Zachęcam do korzystania z serwisu a na pewno punkty POI wybawią Was z nie jednego mandatuTongue

Pozdrawiam
Cikago
z Krakowa

P.S. Nie zapomnij zapoznać się z naszym regulaminem: http://www.poipoint.pl/forum/showthread.php?tid=1
i jeżeli to nie jest tajemnica, przedstawiając się dopisz skąd jesteś.
CześćSmile
Dołączam.

palmus
Witam
Jestem Andy i chetnie podziele sie swoja opiniaSmile
Witam serdecznie - mój nick to harry
Podzielam entuzjazm uczestników i życzę nam wszystkim wytrwałości.
Chciałbym, aby deklaracja o "wielkiej zawsze darmowej bazie punktów POI" stała się nieprzemijającym faktem.
Życzę powodzenia w realizacji założeń.
Witam
Jak coś będę wiedział to napisze OK?
Hello -witam mój nick mloda.
Smile
Witam all moj nick jarkom73 chetnie sie podziele wiadomosciami i jestem za tym co powiedzial`harry`cyt. Chciałbym, aby deklaracja o "wielkiej zawsze darmowej bazie punktów POI" stała się nieprzemijającym faktem.
witam.
od niedawna jestem posiadaczem gps - a w telefonie (nokia navi..) i jestem szczerze mówiąc zielony (trasę już umiem ustawić). mam nadzieję, że szanowne grono udzieli mi cennych rad dotyczących użytkowania mojego sprzętu. ajeżeli ja bym w czymś mógł pomóc, to się odwzajemnię Smile
Proponuje zyby kazdy mniej wiecej okreslil skad pochodzi bedziemy wiedziec o co kogos prosic jezeli bedziemy sie udawac w jego kierunku

Jezli o mnie chodzi Pochodze z Częstochowy
Jestem jwisz i chętnie podzielę sie swoja wiedzą na temat GPS i liczę że zdobędę więcej informacji o punktach POI.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Przekierowanie